PTE hallgatóknak, felnőtteknek

Nyelvtanfolyamok hallgatóknak és felnőtteknek

Az Idegen Nyelvi Központ magasan kvalifikált, gyakorlott nyelvtanárok és ECL vizsgáztatók közreműködésével biztosítja a tanulni vágyók részére különböző nyelvtanfolyamokat. Rendszerint évente kétszer, szeptemberben és február elején indulnak hosszabb nyelvtanfolyamaink, de igény esetén az indításhoz szükséges  létszámmal ezen időszakon kívül is tartunk felkészítő kurzusokat és modultanfolyamokat anyanyelvi oktatókkal.

Az Idegen Nyelvi Központ hagyományos, 50-60 órás, illetve online nyelvkurzusokat is kínál. Az 50-60 órás kurzusokon heti 2×3 órában vagy szombatonként is lehet nyelvet tanulni. A vizsgák előtt rövid, két napos tréningeket szervezünk angol és német nyelvből, amelyről értesítjük a vizsgára jelentkezőket. A tréningen a jelentkezőknek lehetőségük van mind a négy készség gyakorlására, az ECL vizsga menetének megismerésére, rutinszerzésre.

Személyes jelenlétet igénylő óráink megújult környezetben, modern  technikával felszerelt termeinkben látogathatók. Legnépszerűbb angol és német nyelvű ECL nyelvvizsga felkészítő tanfolyamaink elvégzése után a hallgatók többsége sikeres nyelvvizsgát tesz.

További információk:

Wildanger Rita
H-7624 Pécs, Damjanich u. 30.
Tel: (72) 501-500/22102
https://inyk.pte.hu
www.ecl.hu
www.eclexam.eu